Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا گرایی در مورد افتخارات امسالش عنوان کرد: در این یک سال و نیم تلاش شبانه روزی در اردوی تیم ملی داشتیم، همراه با آسیب های زیاد و رژیم های سخت که لطف خدا شامل حالم شد و اول کسب سهمیه کردیم که خودش از المپیک سخت تر بود چون هیچ کسی در آسیا سهمیه نگرفته بود. بعد از کسب سهمیه مسابقات المپیک را داشتیم که وزن ۶۷ کیلو سخت ترین وزن دنیا بود و اول شدم، بعد هم در اسلو قهرمانی المپیک را در جهانی تکرار کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد اینکه اعتماد به نفس و آرامش او در کشتی از کجا نشات می گیرد، ادامه داد: این اعتماد به نفس برمی گردد به تلاش شبانه روزی در اردوی تیم ملی و همچنین به آن برنامه ریزی ای که با کادرفنی تیم ملی در مورد کشتی ها داریم. خودم حداقل می دانستم و باور داشتم می توانم قهرمان شوم. با توجه به فاصله کوتاه دو مسابقه، در جهانی نسبت به المپیک ناآماده تر بودم اما خداراشکر از هر دو میدان سربلند خارج شدم. در مورد آرامشی هم که در کشتی دارم، رسیدن به این شرایط خیلی تلاش می خواهد. من سعی می کنم در مسابقات به خودم مسلط باشم و استرس به خودم راه نمی دهم.

دارنده مدال طلای کشتی فرنگی در جهان و المپیک درخصوص اینکه حریفان با آنالیز کامل در اسلو به مصاف او رفتند، خاطرنشان کرد: همه من را آنالیز کرده و آمده بودند شکستم دهند. همه در خاک بلند می شدند و فرار می کردند، کشتی گیران ژاپن، گرجستان و روس هر سه از خاکم بلند شدند و فقط کشتی گیر آذربایجان در خاک نشست. می دانستند اگر در خاک بنشینند همان موقع کشتی تمام می شود. باید روی بلند شدن ها در خاک کار کنیم که نگذاریم حریفان از خاکم بلند شوند. من هم در خاک و هم در سرپا فن دارم، در مبارزه با کشتی گیر روس، او بدنش را چرب کرده بود اما وقتی از خاک من بلند شد می دانستم یک کمرگیری می کنم و او را تحت فشار گذاشتم و کمرگیری کردم. از اینجا به بعد آهنگ کشتی عوض شد و با مدیریت خوب، کشتی را بردم.

این قهرمان شیرازی در پاسخ به این سوال که آیا به فکر شکستن رکورد حمید سوریان هست؟ تاکید کرد: حمید سوریان که از بچگی الگوی فنی و اخلاقی من بوده، من همه تلاشم را می کنم که مدال بگیرم. هر تعداد که بشود.

محمدرضا گرایی با اشاره به وزن کم کردن های زیادش در سال جاری، گفت: من از ۲۰۱۸ که کشتی گیر ۷۲ کیلو بودم و بعد تصمیم گرفتم به ۶۷ کیلو بروم، ۴ ماه قبل از المپیک کسب سهمیه بود، آنجا ۴-۵ کیلو کم کردم و بعد هم خود المپیک که باید همین مقدار وزن کم می کردم. رِژیم طاقت فرسا در بدن و روی کشتی خصوصا مبارزه اول تاثیر می گذارد. بعد هم در جهانی باید وزن کم می کردم، من امسال سه بار کاهش وزن داشتم اما خوشحالم که با تصمیمات کادرفنی همه به موفقیت تبدیل شد و توانستم سربلند از مسابقات بیرون بیایم.

وی در مورد اهدای مدالش به شهید گمنام دفن شده در جوار فدراسیون کشتی نیز تصریح کرد: حدود دو سال است که این شهید بزرگوار اینجا دفن شده و ما کشتی گیران با این شهید زندگی کردیم. بعد از طلای المپیک یک شب داشتم با او درددل می کردم و گفتم کمکم کن باز طلا بگیرم و این مدال را اهدا کنم به شما. درمصاف با کشتی گیر گرجی ۱۱ ثانیه مانده بود و ۴ نمره می خواستم که ببرم. به تابلو نگاه کردم و گفتم خدایا من چطور در ۱۱ ثانیه ۴ امتیاز بگیرم، اما این اتفاق افتاد، با دعای شهید بزرگوار و مردم و من به قول خودم عمل کرده و مدال را تقدیمش کردم. آنها جان شان را دادند تا ما راحت اینجا بنشینیم.

قهرمان المپیک در مورد مبارزه اش با حریف گرجستانی که خیلی حساس شده بود، گفت: من و این کشتی گیر قبلا دو بار دیگر کشتی گرفته بودیم، همیشه هم در نیمه نهایی، المپیک و امیدهای جهان. در جهانی امیدها ۵-۳ عقب افتاده بودم که آنجا ضربه اش کردم. اینجا هم ۶-۱ عقب افتادم و جبران کردم. او کشتی گیر زیرکی است و کول انداز را از چپ خوب اجرا می کند. 

گرایی در مورد مبارزه فینالش هم اضافه کرد: خیلی خیالم بابت فینال راحت نبود چون کشتی گیر روس چغر و بدبدن بود و تنفسی کم نمی آورد. وقتی از خاک من بلند شد کشتی حساس شد ولی با فن کمر کشتی را درآوردم.
وی در مورد داوری ها دراین دوره از مسابقات گفت: قضاوت ها خوب بود، از حق خوری سال های قبل کمتر شد اما چون ایران نماینده در اتحادیه ندارد همچنان آنهایی که در اتحادیه جهانی نماینده دارند در برخی کشتی ها دست می برند.

قهرمان وزن ۶۷ کیلوی جهان که در برنامه دایره طلایی حضور داشت، در مورد پاداشی که بابت دو طلای المپیک و جهانش گرفته، عنوان کرد: از مردم عزیز شیراز که هم بعد از المپیک و هم بعد از جهانی سنگ تمام گذاشتند، ممنونم، اما از مسئولان نه وعده ای داشتیم و نه پاداشی. پاداش المپیک هم که هنوز پرداخت نشده است. وزیر راه قول اهدای زمین دادند که ان شاءالله عملی شود.

گرایی در خاتمه از عدم حضورش در لیگ امسال گفت و تاکید کرد: امسال خیلی فشار رویم بود، سه بار سر وزن رسیدم. در این مدتی که تا بازی های آسیایی وقت هست، تلاشم را برای حضور در این رقابت ها دوچندان می کنم.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: محمدرضا گرایی کشتی فرنگی طلای جهان کشتی گیر بلند شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است

علیرضا دبیر و سایر مسئولان کشتی ایران اعلام می کنند اگر تیم ملی کشتی ما در المپیک پاریس بیشتر از یک مدال طلا بگیرد، کار بزرگی کرده است. با این حال باید گفت تیمی که در مسابقات گذشته المپیک و جهانی شش طلا بگیر داشته، چرا انتظارش در مسابقات المپیک 2024 باید تنها یک مدال طلا باشد؟

به گزارش طرفداری، در مسابقات گذشته جهانی و المپیک مردانی چون حسن یزدانی، محمدرضا گرایی، امیرحسین زارع، امین میرزازاده، محمدهادی ساروی و رحمان عموزاد موفق به کسب مدال طلا شده اند.

در این میان یزدانی 4 بار، زارع و گرایی 2 بار و سه کشتی گیر دیگر هر کدام یک بار مدال طلا را در آوردگاه جهانی و المپیک کسب کرده اند. به عبارتی این شش مرد طلایی ایران در آوردگاه های گذشته روی هم 11 مدال طلا گرفته اند و انتظار تنها یک مدال طلا از کسانی که روی هم 11 بار در جهان و المپیک طلایی شده اند، انتظار پایینی است. شاید هم علیرضا دبیر این گونه می گوید تا سطح توقع را از 11 مردی که فعلا سهمیه حضور در مسابقات المپیک 2024 را دارند، پایین بیاورد.

به هر حال کشتی ایران در دوره گذشته روی هم رفته یک طلا توسط گرایی، یک نقره توسط یزدانی و 2 برنز توسط ساروی و زارع به دست آورد و این بار می توانیم بیشتر از دوره گذشته روی مردانمان حساب کنیم. به خصوص روی امیرحسین زارع و امین میرزازاده که همین سال قبل در مسابقات جهانی موفق به کسب مدال طلا شدند.

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • تقدیر از نمایندگان کشتی تهران در المپیک پاریس
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • سرگیجه در کشتی؛ محمدعلی گرایی به تیم ملی دعوت شد
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست